Help-portrait

H-P-LogoTM-verticalHistorien bag Help-portrait

Help-Portrait blev grundlagt af kendis-fotograferne Jeremy Cowart og Kyle Chowning i 2008. Missionen er at hjælpe og opfordre lokale fotografer til at bruge deres evner til at gøre noget godt og “give tilbage” til deres lokal område og de mennesker der er en del af nærmiljøet. Initiativet har spredt sig til mange lande og er også at finde få steder i Danmark. Med udgangspunkt i Randers tilbyder jeg Help-portrait fotografering i Østjylland.

Skærmbillede 2015-02-01 kl. 22.07.09Stolthed og selvværd

Mange har aldrig haft råd eller mulighed for at få taget et professionel fotografi. Mange tror heller ikke at de er det værd. Men ofte oplever mennesker en fornyet stolthed og glæde ved sig selv / deres familie når de får et godt fotografi. Det vil vi gerne være med til at mange flere oplever.

Årlige events

Hvert år i december vil der rundt om i hele verden være en række lokale arrangementer. Her vil vi som fotografer forsøge at etablere tilbud og finde mennesker som har få midler, men godt kunne bruge at få taget et godt fotografi. Fotograferingen er gratis og i det omfang det er muligt vil alle også få et professionelt udprintet fotografi. Det er ikke hvert år arrangementet etableres i Østjylland, men forhør dig ad.

Året rundtSkærmbillede 2015-02-01 kl. 22.09.53

Det er ikke kun ved højtiderne at mennesker kan bruge en håndsrækning. Derfor tilbyder jeg at opstille mit grej og fotografere gratis på fx flygningecentre, varmestuer, herberg, plejehjem, krisecentre, handicapinstitutioner osv. i løbet af året.

Samarbejde

Help-Portrait er mere end fotografering. Mange steder etableres der et samarbejde mellem frisører, make-up artister, fotografer og firmaer der printer fotos. Har du lyst til et samarbejde og være med i den gode sags tjeneste kan du kontakte mig. Måske du selv kan være med til at fotografere, sætte hår, lægge make-up eller måske er du bare god til at stable et event på benene. Det kan også være du kender et sted der ville være oplagt at hjælpe eller lokaler der kunne stilles gratis til rådighed for et arrangement. Jeg træffes på mobil: 40272472 eller kontakt@bojacobsen.dk