Få en dygtig fotograf uden at betale !

nfnlogorund smallDu bestemmer motivet. Jeg fotograferer. Du får billederne. Det koster ikke en krone!

Målet er at rejse rundt i Danmark og gøre 3 ting jeg nyder: At fotografere, at få gode oplevelser og at møde glade mennesker! Uden at det koster mig noget – og tilmed på en sjovere måde.

Ideen er at vi bytter.  Og ingen af os skal tjene på det. Jeg kan levere kvalitetsbilleder – istedet sørger du for mig mens jeg arbejder. Længere er den sådan set ikke.

Du sørger for mine transportudgifter, betaler fx min togbillet, henter mig eller dækker min kørsel (klik på kortet herunder).

TransportudgifterMens jeg er sammen med dig og i fuld gang med at fotograferer og efterfølgende redigerer billederne sørger du for at jeg får noget at spise – du bestemmer om det er på en café eller jeg er så heldig at spise med ved aftensmaden hjemme hos dig eller noget helt tredje. Skulle der en sjælden gang blive brug for en overnatning klarer du også det – fem stjernet hotel eller en madras i gæsteværelset – who cares.

Når jeg tager afsted er vores lille byttehandel færdige, vi har forhåbentlig fået en god oplevelse og du har fået en række billeder med en god historie. Ingen papirarbejde, ingen efterfølgende faktura – bare en simpel byttehandel. Du får simpelthen billederne ind på din computer med det samme og alt redigeringsarbejde foregår mens vi er sammen (og jeg får en kop kaffe;-) Over and out.

Skal jeg være helt ærlig synes jeg “noget-for-noget” princippet går bedst op hvis du spæder lidt til i bytteprocessen – det er trods alt en ret kostbar ydelse jeg tilbyder kvit og frit – ofte koster noget tilsvarende flere tusinde kroner – men det er helt frivilligt og du finder bare ud af med dig selv hvad du lige synes det er værd og hvordan din økonomi er. Jeg er taknemlig for alt lige fra en god flaske vin, et læs brænde til mit bålsted, et par koncertbilletter eller måske et weekendophold i dit sommerhus. En lidt skæv ide til en byttehandel kan også gøre det hele lidt ekstra sjovt så læg gerne hovedet i blød. Få fx en ide fra listen her. Men først og fremmest skal du bare sørge for mig mens jeg arbejder. Og ingen penge – for det er “noget for noget”.

Et meget vigtigt element i “noget for noget” er også relationen, det hyggelige, smalltalken og det at have tid til lige at møde hinanden. Hastværk og præstationsangst skaber ikke de bedste billeder eller den hyggeligste dag hverken for børn eller voksne. Så lad os da undgå det! For mig er tiden ikke vigtig – istedet vægter jeg at det er godt og rart for både dig og mig. Ingen hastværk, plads til det løse og skæve og livets små ups’er. Vi finder bare ud af det hele sammen hen ad vejen. Derfor passer konceptet ikke så godt til store fester og mange mennesker – man mister let det nære og tiden og roen. Og fotografen bliver let en gratis slave på sidelinien – og helt ærligt var det ikke tanken. Men undtagelser bekræfter reglen – så jeg er helt klar på den unikke hippie-fest, det lille skærgårdsbryllup, 95 års fødselsdagen på plejehjemmet eller familiefesten på sejlbåd i det sydfynske øhav. Lad os se hvad vi kan finde ud af. Kom frisk med din skæve idé.

Hvis det er OK med dig vil jeg gerne dele de bedste af billederne på min hjemmeside og på facebook sammen med en lille tekst om “vores rejse sammen”. Jeg nævner ingen navne men vil gerne at de gode historier og de bedste billeder blive delt. Måske udgiver jeg en dag en bog om projektet eller udstiller de bedste af billederne – hvem ved? Men det er helt i orden hvis du ikke lige er med på det  – oplevelsen er jo lige god. Det aftaler vi bare så du har det godt med det, for jeg offentliggør ingen billeder hvis du gerne vil være fri.

Har du selv en god ide eller kender du en familie eller en virksomhed der kunne bruge en god og hyggelig fotograf ? Så har du måske allerede sørget for, at den næste “noget for noget” aftale er etableret? Ellers kan du jo ringe lidt rundt i dit netværk, dele siden her på facebook eller have ideen i baghovedet til en anden gang.

Skal vi sammen finde ud af en deal ? Skriv da lige en mail på kontakt@bojacobsen.dk eller ring / SMS på 40272472.

Kan du måske fortælle hvorfor du sku’ la’ vær’ ?

Du kan se lidt mere på FAQ eller få inspiration fra mine idéer